Aprilie - Seturile Aromatice Kiotis

De ce îmi plac și de ce le recomand?

Uneori simt nevoia să scap de stresul cotidian încântându-mi simțurile cu arome exotice si proaspete.

În aprilie vă propun aromele primăverii in setul detoxifiant cu uleiuri esențiale de morcov și busuioc precum și aromele deșertului în setul Marrakech 

Mon Rituel Detox

Gel răcoritor 150 ml

Gel revigorant pentru corp, are la baza uleiuri esentiale de morcovi (contribuie la regenerarea celulelor pielii) si uleiuri esentiale de busuioc (contribuie la detoxifierea pielii). Textura fina. Se aplica o data pe zi pe pielea curata.

Gel exfoliant 200 ml

Gel de dus exfoliant, detoxifiant, cu textura tip scrub. Are la baza uleiuri esentiale de morcovi (contribuie la regenerarea celulelor pielii) si uleiuri esentiale de busuioc (contribuie la detoxifierea pielii). Inlatura impuritatile. Ofera o senzatie placuta de prospetime. Contine particule exfoliante naturale: pulbere din coaja de nuca de cocos si miez de caise.

Destination Marrakech

Cremă de corp 150 ml

Crema de corp hidratanta ce invaluie pielea intr-un miros oriental inspirat din ritualul hammam. Contine ulei esential de neroli cunoscut pentru proprietatile sale anti stres si ulei hranitor de argan.

Gel de duș 200 ml

Gel de dus relaxant, cu ulei esential de neroli cunoscut pentru proprietatile sale anti stres si ulei hranitor de argan. Cu textura densa, curata delicat pielea, lasand-o moale, cu un parfum placut.

Share paginii pe: