Detergenții și dilemele mămicilor

Cu siguranță nu te-ai uitat întotdeauna pe eticheta produselor tale de curățenie. Probabil ai facut asta doar atunci când te plictiseai și te-ai gândit să lecturezi câteva etichete. Ei bine, problema stă în felul următor: majoritatea produselor de curățenie de pe piață nu sunt prea sigure, dar nici nu își fac întotdeauna treaba. Asta din ce am testat noi, nu băgăm mâna în foc.

Mămicile se confruntă zilnic cu pitici murdari ori cu mâncare de la grădiniță, ori cu noroi de la joaca de afară. Produsele noastre sunt soluția ideală dacă te confrunți și tu cu murdăria enervantă care iese extraordinar de greu din hainele copiilor tăi,  dar și din hainele tale.

Eterna dilemă într-o gospodărie modernă

Calitate versus cantitate, natural versus industrial

Produsele care nu sunt tocmai naturale nu doar că îți pot afecta viața și sănătatea ta și a familiei, dar și pe cea a micilor membri patrupezi. Ți-ai văzut vreodata animăluțul de companie scărpinându-se din cauza soluțiilor care, vrând, nevrând, ajung pe blănița lui, mai apoi pe pielea lui, care este, de cele mai multe ori, deosebit de sensibilă? Ai grijă la soluțiile cu care igienizezi pardoseala și spațiile unde își petrece timpul micul blănos.

Am testat de-a lungul timpului diferiți detergenți din comerț. Din păcate, majoritatea mi-au lăsat doar o gaură în buget, utilizarea lor fiind oprită de problemele de sănătate apărute de la chimicalele din compoziția lor. Cel mai probabil și ție și multor persoane care citesc sau nu citesc acest articol. Nu există atenție la ingrediente, nu se asigură că este ceea ce are nevoie orice gospodină, mamă sau chiar persoană în viața de zi cu zi. Nu este vorba de produse care nu te pot afecta deloc, ba dimpotrivă. Și după o singură utilizare, în cazul în care ingredientele nu sunt ceea ce trebuie, materialele textile, cât și pielea, care este extrem de sensibilă, pot reacționa în diferite moduri nefericite. De la iritații simple, la boli grave de piele, precum dermatita.

Ce beneficii au detergenții Stanhome?

În primul rând, conțin un procent foarte mare de ingrediente naturale. În cazul în care bebelușul tău atacă cu gurița capacul de la vreo sticlă de detergent ia-ți toate măsurile de siguranță, dar detergenții conțin cea mai amara substanța din lume, astfel încât copilul va scuipa imediat afara detergentul. Totuși, recomand să le depozitezi cât mai în siguranță și departe de mânuțele piticilor.

În al doilea rând, își fac treaba cum trebuie. De exemplu mulți dintre cunoscuți mi-au mărturisit că nu mai găsesc detergenți de rufe care să îi mulțumească în comerț. Produsele Stanhome funcționează. Pe lângă mirosul lor divin, atacă petele, indiferent cât de dificile sunt, le îndepărtează și apoi tu te poți bucura de hainele tale ca atunci când erau noi-nouțe, direct din magazin.

În al treilea rând, cantitatea. Știu că nu este plăcut să mergi săptămânal sau chiar o dată la câteva zile la magazin după diverși detergenți, mai ales când ești mamă de bebe mic, care trebuie schimbat destul de des în timpul zilei, așa că m-am asigurat că detergenții Stanhome sunt generoși în ceea ce privește cantitatea.

Cuvântul de ordine: Rentabil

Ca să răspund și la întrebarea pe care, probabil, o ai tu și mulți alții, anume dacă produsele Stanhome sunt scumpe, va fi scurt și la obiect. Nu. Ba dimpotrivă, sunt rentabile și extraordinar de eficiente. Datorită cantității și a concentrației țin mult, astfel încât nu ești nevoit să te reaprovizionezi prea curând. Totul este gândit pentru și din dragoste pentru tine și pentru ceilalți care știu cât de valoroasă este o soluție de curățenie naturală, care nu afectează pielea sau respirația familiei tale.

Multe și mărunte, feluri și variațiuni de soluții de curățenie

Nu te speria, nu e greu să vezi, chiar de la prima deschidere a catalogului, că produsele Stanhome asigură igienizarea casei și a hainelor tale, de la podea la tavan, de la ferestre la pătuțul bebelului și culcușul cățelului.

Cum vei reuși să faci asta? Cu produsele dedicate curățării fiecărui locșor din căminul tau

Întreținere podele – Gama Stanhome curăță toate tipurile de podele, plăci lavabile, linoleum, dale laminate, beton ceruit, faianță, gresie, ardezie naturală etc. Vei găsi inclusiv detergentul de podele certificat Ecolabel.

Întreținere bucătărie – Detergenți lichizi super concentrați, pastile Ecolabel pentru mașina de spălat vase; bureți, lavete, produse cu care poți curăța și degresa suprafețe precum: suprafețe din plastic, blat de lucru, chiuvetă, aragaz, cuptor, plită etc.

Întreținere baie – Cu aceste soluții vei scăpa de murdărie, urme de apă și calcar, depuneri de piatră sau dârele de săpun. Redă strălucirea baii și luciul suprafețelor  – duș, chiuvetă, cadă, vas toaletă, suprafețe din inox etc

Întreținere suprafețe dificile – Pete de rugină, ulei de motor, scurgeri înfundate și câte probleme mai apar în casă… Rezolvă-le cu gama de detergenți puternici dar biodegradabili de la Stanhome

Întreținere textile – Toate hainele familiei tale sunt pe mâini bune când le îngrijești cu soluțiile Stanhome. Împrospătează lenjeriile și prosoapele, spală fără teamă chiar și cele mai delicate materiale deoarece în gamă găsești detergenți și aditivi pentru orice fel de pată și murdărie.

Share paginii pe:

Similar Posts