Povestea mea

Din 2021

Vă salut cordial, sunt Brîndușa și sunt mămică, soție, bucătar amator și analist (tester) software. Prin natura meseriei mă străduiesc ca produsele care îmi trec prin mână să respecte cele mai înalte standarde de calitate și valoare, de aceea am ales produsele Escapade.

Sunt orientată spre natural, curat, cât mai puțin procesat, cât mai prietenos cu mediul și cu corpul uman. Verific toate etichetele cu minuțiozitate și nu fac rabat de la principiile după care mă ghidez în viață, în familie și în carieră.

Afacerea mea

Escapade vă propune o abordare diferită a conceputului de vânzare prin distribuitori independenți, cu următoarele avantaje:

  • Comisioane generoase de până la 40%
  • Micro site direct de vânzări (adică nu mai aveți grija ambalării coletelor și a distribuirii produselor către clienții Dvs)
  • Pachete de reduceri substanțiale și cadouri lunare, plus un cadou special în luna în care vă aniversați ziua de naștere
  • O echipă deschisă, politici orientate către calitate și bunăstare, transparență, posibilitatea de a avansa și pe linia de recrutare, în funcție de ce obiective vă setați. Veți beneficia de instruire și îndrumare atât pe partea de business, cât și pe partea tehnică (cum să vă creați conținut online)
  • Vă puteți alătura echipei Escapade oricând accesând:

Escapade este o companie românească cu sediul în Timișoara și are în portofoliu produse de renume mondial, înglobate sub brandurile:
💦Cotonella
💦Stanhome
💦Kiotis 
💦Dr. Pierre Ricaud
Orientarea Escapade este înspre natură și mediu, așa că la noi veți găsi ambalaje și materiale reciclate, mai puțin plastic, produse cu ingrediente de origine naturală, soluții de curățenie prietenoase cu pielea, biodegradabile și certificate Ecolabel.

Mărci din Franța și Italia

Pentru curățenia locuinței am ales gama Stanhome, produse cu tradiție de 90 de ani, concentrate care necesită doze mici pentru fiecare curățare, fiind economice și în același timp prietenoase cu omul și mediul înconjurător. Anul acesta am lansat și produsele Stanhome certificate Ecolabel: Degreaser, Daily Wash și Dish Tabs.

Pentru familia mea am ales produsele Stanhome Family Expert, brand cu 60 de ani de experiență în produse dermato-cosmetice. Sunt exact ceea ce căutam demult: simplitate, sănătate și, mai ales, rezultate.

Kiotis Paris (creat de Jaques Rocher, fiul marelui Yves Rocher) își încântă de 20 de ani utilizatorii cu produsele cosmetice create pe bază de uleiuri esențiale 100% pure și naturale. Cred cu tărie că frumusețea e dată de starea de bine și vă invit să încercați ritualurile aromatice pentru a experimenta această stare de prospețime și încântare.

Id Parfums, gama proprie Yves Rocher de parfumuri, pasionantă si creativă, având sloganul  “Parfumeur Voyageur“ cu o tradiție de 34 de ani, în care fiecare călătorie făcută reprezintă sursa de inspirație a unui parfum, astfel că parfumul devine o invitație la descoperirea magiei fiecărei țări.

Cotonella necesită prea puțină introducere. Faima produselor Cotonella au făcut înconjurul globului, având în spate o frumoasă istorie de 50 de ani. Acum ne bucurăm și de Cotonella Purity – gama de lenjerie confecționată din bumbac organic ultraușor. Prin utilizarea bumbacului organic și a firelor obținute din reciclarea sticlelor PET care intră în compoziția dantelei, linia Purity respectă mediul și promoveaza sustenabilitatea. Am dorit mereu sa am posibilitatea de a alege și a folosi o țestură pură, hipoalergenică și confortabilă, cu alte cuvinte un produs natural all around.

Comunitatea noastră

Îmi place mult să arăt tuturor cât de calitative și spornice sunt produsele folosite de mine. Testez mereu lucruri noi si le scriu cu mare drag și pe pagina de Facebook:

Alături de noi vei găsi o comunitate prietenoasă în care sunt apreciate produsele de calitate, blânde cu corpul uman și prietenoase cu natura. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Gavra Brindusa Maria PFA

CIF: 45183420

Nr. înmatriculare: F12/2410/2021

EUID: ROONRC.F12/2410/2021

Cluj-Napoca
Tel: 0746743031
hello@embracetheescapade.ro

Punct de lucru: Brasov, Str Cezar Boliac nr 11

 

Share paginii pe: