Arome și rafinament într-o apă de parfum

În viața de zi cu zi suntem înconjurați peste tot de parfumuri. Unele puternice, altele mai puțin puternice. Mirosul lor îți oferă o dispoziție mult mai bună, îți crește nivelul de serotonină și îți evocă amintiri plăcute. Probabil de multe ori ți-ai ales un parfum pentru un anumit eveniment, ca de exemplu, pentru propria nuntă. Parfum pe care doar în ziua respectivă l-ai folosit.

Am testat multe ape de parfum din comerț, dar am rămas destul de dezamăgită. Multe dintre ele sunt toxice pielii, dar și articolelor textile, nu sunt persistente și au prețuri nejustificate. Ba mai mult, multe sunt copii contrafăcute și de cele mai multe ori vândute la negru. Este importantă alegerea unei ape de parfum ideale, a unei arome care să fie non toxică, dar și persistentă.

Apele de parfum Kiotis sunt exact ceea ce ai nevoie.

De ce să alegi produsele Kiotis?

În primul rând, nu sunt toxice. Conțin 90% ingrediente naturale și uleiuri esențiale de calitate, preluate exact din inima Franței. Nu trebuie să te îngrijorezi dacă dai, din greșeală, că se mai întâmplă, pe haine câte un puf, că nu va afecta în niciun fel materialul textil. Un alt aspect foarte important, tot legat de faptul că nu este toxic, este că nu vei risca să te trezești cu diverse afecțiuni ale pielii. Diverse eczeme pe mâini, piept sau gât pot fi cauzate de ingredientele toxice din diverse ape de parfum, lucru de care eu personal mă feresc.

Tot pe același palier cu ceea ce am menționat anterior, țin să îți spun că apele de parfum Kiotis sunt în recipiente din sticlă. Un lucru important pentru natură, dar și pentru piele, este recipientul în care este turnată apa de parfum. În momentul în care este din plastic, este toxic pentru mediu, care oricum este deja îmbibat în plastic, dar este toxic și pentru piele. Particule minuscule din recipient se pot infiltra în parfum, care poate deveni toxic pentru piele.

In al doilea rând, persistența. Persistența unei ape de parfum este un motiv care te poate determina să o alegi sau nu. Întotdeauna o apă de parfum care va rezista mai mult timp va fi mult mai dorită decât una care ține, poate, două-trei ore și apoi dispare mireasma. Apele de parfum de la Kiotis persistă mult și te vei putea bucura de aromele lor deosebite ore în șir. Evident, mireasma acestora depinde de PH. Dacă pe tine miroase într-un anumit fel, probabil, pe altă persoană nu va fi tocmai la fel.

Prețul este și el pe măsură. Deși calitatea apelor de parfum este una superioară, prețurile nu depășesc 130 de lei. În comerț sunt multe ape de parfum scumpe, unele nici măcar nu persistă cât promit, dar la Escapade am încercat să aducem pe piața din România ape de parfum originale, persistente, dar la un preț decent, care să mulțumească dorințele fiecărei femei (nu am uitat nici de domni).

În cazul în care te gândești că nu este suficientă apă de parfum în sticle, nu te îngrijora. Am avut grijă și de acest aspect. Datorită persistenței și miresmei deosebite, nu trebuie să te dai de multe ori cu el pe zi, dar nici nu trebuie să dai prea multe pufuri. Două-trei pufuri sunt suficiente.

Kiotis se prezinta

Kiotis Paris (creat de Jaques Rocher, fiul marelui Yves Rocher) își încântă de 20 de ani utilizatorii cu produsele cosmetice create pe bază de uleiuri esențiale 100% pure și naturale. Cred cu tărie că frumusețea e dată de starea de bine și te invit să încerci ritualurile aromatice pentru a experimenta această stare de prospețime și încântare.

Signature Id Parfums, gama proprie Yves Rocher de parfumuri, pasionantă si creativă, având sloganul  “Parfumeur Voyageur“ cu o tradiție de 34 de ani, în care fiecare călătorie făcută reprezintă sursa de inspirație a unui parfum, astfel că parfumul devine o invitație la descoperirea magiei fiecărei țări.

Aromele Kiotis - sursa ta de inspirație

Dă-mi voie să îți prezint colecția apelor de parfum de la Escapade. Cartonul în care se află recipientele este 100% reciclabil. Alege și un gel de duș din aceeași gamă, pentru o experiență senzorială perfectă.

Arome pentru femei
Kiotis

Arome pentru bărbați

Kiotis
  • Vertige 100 ml – O apă de parfum modernă, virilă și elegantă pentru un barbat carismatic.
  • Vents Du Desert 100 ml – Apă de toaletă cu note lemnoase, picante, pentru bărbații care caută noi senzații.
  • Pour Lui 100 ml – Apă de parfum pentru bărbați cu accente senzuale și captivante.
  • Force 100 ml – Apă de toaletă pentru bărbați care se inspiră din forța naturii.
Signature ID

Achiziționează-ți apa de parfum preferată, creată special, cu și din dragoste pentru tine, la un preț optim. Îți vei bucura atât nările, cât și inima.

Share paginii pe: